Utbilda och livesänd på distans

Hyr våra distanslokaler och teknik eller ta stöd för att sända livesända utbildningar. Vi hjälper dig att lyckas med att utbilda och livesända på distans. Vi har lokaler, utbildningar, system och support för dig som behöver ställa om.

Kurs för dig som utbildare

Utbildningen genomförs på distans och du får ett gediget kursmaterial som ger dig verktygen för att stärka din roll som utbildare på distans. Vill du göra en egen utbildning för dina internlärare så gör vi ett anpassat upplägg och kan utgå från just dina behov.

Lokaler för distanslärande

Våra lokaler är ombyggda för att både kunna ha deltagare på plats och/eller på distans. Varje lokal har kamera för 8 olika vinklar, mikrofon för att fånga upp både deltagare och kursledare för distanssändning och ljudplattor för bästa ljudupptagning. Vill du ha deltagare både fysiskt på plats och på distans kan vi erbjuda upp till sex personer ( i vanliga fall 12 men just nu i dessa tider är distansen viktig) att följa utbildningen fysiskt i våra lokaler. Headset lånar vi ut och du har med egen dator. Vill du även hyra dator går det bra. Programvara hyr du eller använder egen licens.

System för distanslärande

Zoom, Teams, eller Adobe? Vi har tre olika system som vi kan använda och som du kan få hjälp att använda, lära dig eller tillfälligt hyra in dig i. Vill du använda eget system i våra lokaler så går det förstås utmärkt. Beroende på upplägg och vilken funktionalitet du behöver så vägleder vi dig till bästa lösning.

Rådgivning och stöd

Vi hjälper dig att  hitta rätt angreppssätt och ger dig stöd i att  göra om existerande utbildningar till bra distansupplevelser. Vi kan ge dig korta tips, eller ta fram ett helt nytt körschema och struktur. En klassrumsutbildning behöver hitta en ny form för att kännas rätt rent  pedagogiskt i distansformat. Kanske vill du träna och få feedback på hur du själv upplevs i “rutan”. Eller behöver hjälp med att göra om bildmaterial och  övningar. Behov och lösningar kan vara många. Med våra experter inom pedagogik får du rätt stöd för att lyckas med dina distansutbildningar och möten.

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden

  Boka ett förutsättningslöst möte

  Vad kul att du vill höra mer om våra tjänster. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en bekräftelse på mötestid.

   Jag vill ha mötet digitalt/fysiskt*

   Bonuspaket fram till sommaren!

   Just nu ingår tre uppskattade mervärden när du bokar och går en av våra öppna utbildningar mellan 3 april och 30 juni 2024.*