Om oss

Advantum Kompetens AB erbjuder både öppna utbildningar och företagsinterna lösningar inom LedarskapPedagogik/Kommunikation, Att leda sig själv och HR.

Vårt öppna program finns i Stockholm, Göteborg och MalmöFöretagsinterna lösningar levererar vi i hela Norden och Europa. Tillsammans med vårt systerbolag Kompetens Express skapar vi även blended lösningar där e-learning utbildningar ingår.

Vår pedagogik är unik och vår metod Maximera Lärandet™ säkerställer att du kan jobba målstyrt med din utveckling. Se vår företagsfilm för mer konkreta exempel.

Advantum Kompetens startades år 2000 och har utvecklats till att idag vara ett rikstäckande företag. Vi är drygt 40 personer som brinner för att utveckla såväl individer som organisationer. Våra kunder finns över hela landet, i de flesta branscher, i såväl privat som offentlig verksamhet.

Vår kvalitetsgaranti 

Vi är medlemmar i såväl Almega Utbildningsföretagen som Swedish Learning Association (SLA). Våra utbildningar håller högsta kvalitet och vi säkerställer alltid nöjd kund.

Almega Utbildningsföretagens medlemsföretag är ledande i utvecklingen av moderna och effektiva inlärningsmetoder och ger kunderna bästa nytta med högsta kvalitet och har klara riktlinjer för etiskt uppträdande på marknaden.

SLA är det ledande nätverket i Sverige inom lärande, utveckling och förändring, där lärande är kärnan. Föreningen associeras med en unik och uppdaterad kompetens och är det självklara valet för alla som aktivt arbetar med dessa frågor inom företag och organisationer.

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden