Om oss

Advantum Kompetens AB erbjuder både öppna utbildningar och företagsinterna lösningar inom LedarskapPedagogik/Kommunikation, Att leda sig själv och HR.

Vårt öppna program finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och UmeåFöretagsinterna lösningar levererar vi i hela Norden och Europa. Tillsammans med vårt systerbolag Kompetens Express skapar vi även blended lösningar där e-learning utbildningar ingår.

Vår pedagogik är unik och vår metod Maximera Lärandet™ säkerställer att du kan jobba målstyrt med din utveckling. Se vår företagsfilm för mer konkreta exempel.

Advantum Kompetens startades år 2000 och har utvecklats till att idag vara ett rikstäckande företag. Vi är drygt 40 personer som brinner för att utveckla såväl individer som organisationer. Våra kunder finns över hela landet, i de flesta branscher, i såväl privat som offentlig verksamhet.

Vår kvalitetsgaranti 

Vi är medlemmar i såväl Almega Utbildningsföretagen som Promise. Våra utbildningar håller högsta kvalitet och vi säkerställer alltid nöjd kund. Advantum Kompetens är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation avseende utbildningstjänster.

Almega Utbildningsföretagens medlemsföretag är ledande i utvecklingen av moderna och effektiva inlärningsmetoder och ger kunderna bästa nytta med högsta kvalitet och har klara riktlinjer för etiskt uppträdande på marknaden.

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden

  Vill du veta mer om företagsanpassad utbildning?

  Vi erbjuder både våra befintliga utbildningar samt skräddarsydda utbildningar – anpassade utifrån era behov. 

  Boka ett förutsättningslöst möte för att se om ett skräddarsytt upplägg kan vara ett bra alternativ för er.

   Jag vill ha mötet digitalt/fysiskt*

   Sätt din plan för hösten

   Gör en gratis Kompetensanalys™

   Få personlig rådgivning och förslag på utvecklingstrappa för din roll – helt kostnadsfritt!