Om oss

Advantum Kompetens AB erbjuder både öppna utbildningar och företagsinterna lösningar inom LedarskapPedagogik/Kommunikation, Att leda sig själv och HR.

Vårt öppna program finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och UmeåFöretagsinterna lösningar levererar vi i hela Norden och Europa. Tillsammans med vårt systerbolag Kompetens Express skapar vi även blended lösningar där e-learning utbildningar ingår.

Vår pedagogik är unik och vår metod Maximera Lärandet™ säkerställer att du kan jobba målstyrt med din utveckling. Se vår företagsfilm för mer konkreta exempel.

Advantum Kompetens startades år 2000 och har utvecklats till att idag vara ett rikstäckande företag. Vi är drygt 40 personer som brinner för att utveckla såväl individer som organisationer. Våra kunder finns över hela landet, i de flesta branscher, i såväl privat som offentlig verksamhet.

Vår kvalitetsgaranti 

Vi är medlemmar i såväl Almega Utbildningsföretagen som Promise. Våra utbildningar håller högsta kvalitet och vi säkerställer alltid nöjd kund. Advantum Kompetens är godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation avseende utbildningstjänster.

Almega Utbildningsföretagens medlemsföretag är ledande i utvecklingen av moderna och effektiva inlärningsmetoder och ger kunderna bästa nytta med högsta kvalitet och har klara riktlinjer för etiskt uppträdande på marknaden.

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden

  Boka ett förutsättningslöst möte

  Vad kul att du vill höra mer om våra tjänster. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en bekräftelse på mötestid.

   Jag vill ha mötet digitalt/fysiskt*

   Bonuspaket fram till sommaren!

   Just nu ingår tre uppskattade mervärden när du bokar och går en av våra öppna utbildningar mellan 3 april och 30 juni 2024.*