Pedagogik/Kommunikation

Kommunikation är ett vitt begrepp. Här finns många olika utbildningar för att träna och stärka förmåga att nå fram. Du hittar kommunikativa program även inom område Ledarskap och Affärsmannaskap men de kurser som är mer allmängiltiga och passar i alla typer av roller ser du här.

Att skapa lärande kräver både en pedagogisk tanke och struktur. Oavsett om det handlar om korta workshops eller längre utbildningarna behöver du en verktygslåda som ska hantera olika situationer och anpassa lärandet till olika målgrupper.  Kurserna har olika fokus och kan lätt kombineras till en anpassad utvecklingstrappa.

Gå våra utbildningar på distans - Advantum Online

Du kan gå de flesta av våra utbildningar på två sätt. Antingen fysiskt på plats, eller via Zoom-länk på distans via Advantum Online.  Väljer du att gå online kan du inom ett års tid välja att gå om utbildningen på plats. Vår garanti till dig att du blir nöjd oavsett form för utbildningen.

Utbildningar

Effektiv kommunikationBokaLäs mer 2 dgr

HR/Kompetensutveckling

Utbildningar kommer inom kort

HR/Juridik

Utbildningar kommer inom kort

Arbetsrätt och arbetsmiljö

Utbildningar kommer inom kort

Grundutbildningar

Att leda och facilitera workshopsBokaLäs mer 2 dgr
Praktisk pedagogikBokaLäs mer 2 dgr
Presentationsteknik 1 – GrundBokaLäs mer 2 dgr

Påbyggnadsutbildningar

Att utbilda på distansBokaLäs mer 1 dag
Digital presentationsteknikBokaLäs mer 1 dag
Presentationsteknik 2 – AvanceradBokaLäs mer 2 dgr

Internatutbildningar

Utbildningar kommer inom kort

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden

    Ett fantastiskt erbjudande

    Nu släpper vi vårens sista platser ONLINE!

    Boka en ONLINE utbildning och gå den innan 30 juni och gå sedan en påbyggnad- eller samma utbildning igen om du vill fysiskt hösten 2021. Ange kod ONLINE21 vid bokning.

    Erbjudandet gäller bara nybokningar och de två utbildningarna ska gås av samma person.  Platsen kan ej överlåtas till någon annan och erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter.  Gäller ej UGL, UL, THE. Den fysiska utbildningen får vara max samma antal dagar som den ONLINE, eller så görs ett tillägg för de dagar som är fler.