Skräddarsydda lösningar

Är ni fler som har samma behov eller behöver göra något som är som “handen i handsken” för just er organisation och utmaningar så rekommenderar vi skräddarsydda lösningar.

Vi utgår från en målbild och ett nuläge och gör en anpassning – stor eller liten – så att den blir så effektiv som möjligt för att nå de mål som ni satt upp. Här kan vi blanda olika metoder med traditionell klassrumsträning.

Vi hjälper dig till egna utvecklingsprogram - två olika sätt

1. Anpassa våra öppna program – snabbt sätt att skräddarsy

Du kan med enkelhet utgå från våra öppna kursprogram och göra skräddarsydda lösningar som blir mer målgruppsanpassat och anpassat till egna behov. Ambitionsnivån och graden av anpassning bestämmer du och vi kan ge dig många olika förslag utifrån hundratals uppdrag under årens lopp. Läs mer här om hur vi gör.

2. Gör ett helt eget upplägg – få en unik matchning till just dina behov.

Vill du så gör vi en mer djuplodande analys och diskussion kring förutsättningar, nuläge och målbild så att vi kan hitta en metod och ett upplägg som blir unikt för just din organisation. Här använder vi verktyg i analysarbetet både på individ- och organisationsnivå för att få fram en bild och ett angreppsätt som matchar den utveckling du vill nå. Läs mer här.

Egen analys

Vill du analysera din egen organisations utmaningar och se hur vi kan lösa dessa?

Kundcase

Läs om våra tidigare kundcase och se hur vi hjälp dem att komma vidare.

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden