Diplomerad ledare 1

– Diplomprogram som tar ditt ledarskap till nästa nivå

Är du mogen att ta nästa steg i din karriär och utveckla dig och din kompetens mot ett ledardiplom? Tre utbildningar som tar dig till Diplomerad ledare 1.

Du går i tre steg de ledarutbildningar som du i just din ledarroll har behov av. Du börjar med Ny som chef och bygger på i två steg med ytterligare två ledarutbildningar. Du avslutar med den digitala Chefsskolan där du leder ett virtuellt team och gör övningar och tester. När du klarat de tre delarna och kunskapstestet så får du ditt diplom – Diplomerad ledare 1.

Vilka utbildningar i kombination som är rätt för just dig hjälper våra rådgivare och våra Kompetensprofiler dig att få fram. Du har två år på dig att gå programmets tre steg och du väljer datum i det öppna kursprogrammet som passar dig. I Stockholm, Göteborg, Malmö eller om du vill delta digitalt.

Du vet väl om att det finns Diplomerad ledare 2 för dig som mer erfaren chef?

Du lär dig bland annat

Steg 1 – Ny som chef – 3 dgr

Lägg grunderna i ditt ledarskap. Tre dagar som ger dig chefens verktygslåda och tydlighet i roll och uppdrag. Utbildningen varvar korta faktapass med övningar och diskussioner i grupp och skapar även ett nätverk av andra personer som du kan hålla kontakt med och få stöd av.  Du går igenom grunderna i uppdraget och grundläggande arbetsrätt och arbetsmiljökunskap, bygger på med förståelse för beteendemönster och motivationsfaktorer, och tränar i övningar din kommunikativa förmåga för att vara tydlig och kunna vägleda på ett bra sätt. En grund att stå på.

Steg 2 – Utveckla din kommunikativa förmåga – 2 dgr

Det finns flera utbildningar som utvecklar din förmåga att kommunicera. Vilken som är rätt för dig diskuterar vi i den inledande analysen när vi sätter programmet. Coachande ledarskap är en bra utbildning för att få upp förmåga att vägleda med ett coachande förhållningssätt. Effektiv kommunikation är också en utbildning som med ett bredare fokus stärker din förmåga att nå fram.

Steg 3 – Led med ett starkare fokus – 2 dgr  

I det sista steget finns flera vägval beroende på just din situation. Kanske behöver du utveckla din egen förmåga att leda dig själv för att bättre kunna leda andra och vara trygg i dig själv och få tiden att räcka till – i så fall är Självledarskap en bra grund. Skulle du vilja fokusera just teamets potential och effektivitet kan vi rekommendera att bygga på med Effektiva team.

Steg 4 – Digitala Chefsskolankunskapstest och fördjupning – 6 timmar

Du gör efter de tre utbildningarna en repetition och förstärkning av dina kunskaper med hjälp av den Digitala Chefsskolan och får möjlighet att träna och öva på ditt virtuella team i organisationen Ypsilon. När du klarat de tre delarna och övningarna så har du möjlighet att ta ut ditt Diplom – Diplomerad ledare 1.

Kompetensutveckla fler på en gång?

Vi skräddarsyr lösningar och anpassar utbildningar så att de passar era behov och förutsättningar. Kontakta oss på info@advantumkompetens.se så bokar vi in ett förutsättningslöst möte där vi ringar in era behov och målbilder.

Liknande kurser

UGL – Utveckling Grupp och Ledare (internat)

THE – The Human Element (internat)

Diplomerad ledare 2

Diplomprogram som tar ditt ledarskap till nästa nivå

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden

  Vill du veta mer om företagsanpassad utbildning?

  Vi erbjuder både våra befintliga utbildningar samt skräddarsydda utbildningar – anpassade utifrån era behov. 

  Boka ett förutsättningslöst möte för att se om ett skräddarsytt upplägg kan vara ett bra alternativ för er.

   Jag vill ha mötet digitalt/fysiskt*

   Vilken utbildning är rätt för dig?

   Gör din Egen LEDARanalys™

   Få personlig rådgivning och förslag på utvecklingstrappa för din roll – helt kostnadsfritt!