Advantum Online

Advantum Online

Gå våra utbildningar på distans

Vi lanserar nu Advantum Online för dig som vill gå våra utbildningar på distans. Eller om du är förhindrad att i rådande läge ta dig till oss. I vårt kurskalendarium får du en bra överblick över vilka kurser som livesänds och är möjliga att gå på distans.

Advantum Online är ett sätt för dig att gå utbildningen hemma eller på annan ort och ändå ha möjlighet att få till dig kunskap och även chatta med kursledare och deltagare.

Se på respektive utbildning vilka som är möjliga att gå på online via livesändning. De mer övningsbaserade som UGL och THE bland annat går i dagsläget inte att göra på distans utan där förutsätts du vara på plats.

Hur fungerar det?

Vid anmälan anger du om du vill gå kursen på distans.

Efter anmälan får du en länk som du använder för att logga in via nätet. Du går samma utbildning som görs på plats i Stockholm via en livesändning och kan ta del av diskussioner, faktapass och resonemang. Du kommer att kunna både se och höra kursledaren och även vara med och ställa frågor i rummet. Vid pauser och vissa övningsmoment tar du också paus och kan ibland behöva göra en annan typ av övning än den i klassrum. Ex rollspelsövningar kan bytas ut mot en annan övning på distans där du istället tittar på filmade samtal och reflekterar. Men momentet ger likvärdig kunskap om än att träning görs tillsammans i klassrummet.

Du behöver sitta på en stabil webbuppkoppling, ha en högtalare och videokamera på din dator.

Läs om Evelina Wennberg som gått ny som chef och hur hon upplevde vårt koncept Advantum online.
Läs om Janne Lindmark som gått Talent Management online och hans intryck av Advantum online.
Följ Anneli Söderberg, HR-chef på Bileko Car Parts AB som testpilot på vår utbildning Leda i förändring.

Vad ingår

Du får samma kursplan, material och Lärportal™ som på klassrumsträningen. Du får dessutom möjlighet att – i mån av plats – under ett år från bokning gå vår klassrumsträning, dvs samma utbildning IRL, vid ett annat tillfälle när du kan resa. Vill du inte ha den möjligheten drar vi av 10% på kurspriset.

Hur förbereder jag mig?

Du får vid bokning en studieplan med förberedelser och instruktioner. Du har allt kursmaterial i din Lärportal™ som du loggar in i och kan både skriva ut och lagra kursmaterialet digitalt på din dator.

Får jag diplom?

Du får möjlighet att skriva ut ditt diplom efter genomförd utbildning och godkänt kunskapstest i Lärportalen™

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden