Distansutbildning

Vill du lära på distans kan du välja Advantum Online – ett smart sätt att vara med på våra klassrumsträningar på distans, eller att gå någon av våra e-kurser som du själv kan göra under en tremånaders period i den takt du själv vill.

Två fantastiskt bra koncept som gör ett flexibelt lärande kopplat till just dina behov och förutsättningar möjligt.

Advantum Online

följ klassrumsutbildningen live

Advantum Online sänds från vår studio/klassrum i Stockholm och täcker in flertalet av våra utbildningsprogram. Dock går det inte att följa de mer övningsbaserade koncepten på distans som t ex UGL eller THE. Du får all kursdokumentation i din portal och med en bra dator och uppkoppling är du med och pratar med såväl kursledare som deltagare på livesänd kanal. Konceptet lanserar vi under våren 2020 och under första året kan du prova på och sen även välja att gå samma utbildning igen i mån av plats- om du trots allt vill uppleva klassrummet och känner att du missat några av övningarna till exempel. Gäller fram till sommaren 2021.

E-learning

Via vårt systerbolag Kompetens Express

Vi har ett 15-tal utbildningar i ledarskap och kommunikation som du lätt kan köpa som licens via nätet. Här har du en högkvalitativ e-learning som du har som egen licens i en webbportal under 3 månader. Licensen är personlig och du kan göra den i den takt du själv vill. När du är klar kan du skriva ut ditt diplom. Utbildningarna går även att köpa in till eget LMS om ni är många

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden