Ledarskapsutbildning Göteborg

Utöka din kompetens med vår ledarskapsutbildning i Göteborg.  Hos oss sker inlärningen i små grupper under ledning av erfarna och kompetenta utbildare. Våra kursledares kompetens har överträffat förväntningarna år efter år. Tidigare kursdeltagare har gett dem ett genomsnitt på 4,5 av 5 möjliga. En utbildning i ledarskap i Göteborg är ett utmärkt nästa steg i din karriär.

Välj en ledarskapskurs i Göteborg

Se våra mest populära utbildningar och ledarskapskurser i Göteborg här:

Vi erbjuder även program och kurser inom bland annat  pedagogik, kommunikation, att leda sig själv och HR.

Är du osäker vilken utbildning du ska gå? Gör en Kompetensanalys™ för att skapa en bra överblick över dina kompetenser och vilka områden du vill utveckla.

Chefsutbildning Göteborg – Ny som chef

Är du ny som chef och vill gå en chefsutbildning i Göteborg som breddar verktygslådan? Läs mer om vår efterfrågade utbildning Ny som chef där du får baskunskaper och praktiska verktyg för att känna dig trygg och kunna agera fullt ut i chefsrollen. 

Företagsanpassade utbildningar

Företag har olika behov av innehåll för sin verksamhet när det kommer till ledarskap. Vi hjälper er gärna att sätta ihop paketlösningar som passar ert företags önskemål för att utveckla er specifika verksamhet och era ledare.

Läs mer om våra skräddarsydda lösningar eller skicka ett mail till oss för ett kostnadsfritt förslag och offert. Ta chansen och sätt ihop en ledarutbildning i Göteborg utifrån era premisser.

Detta ingår i våra kurser/program

Lunch och kaffe, frukt, godis. PPT och övningshäfte, diplom och lärportal som stärker lärandet med extra material i fyra månader. Dessutom får du checklistor och verktyg för dina vanligaste utmaningar. Ett material som du sparar och använder över lång tid. Jämför oss gärna med andra utbildningsföretag för att hitta rätt för dig.

Ledarskapsutbildning distans – Göteborg

Vi erbjuder Advantum Online för dig som vill gå en ledarskapsutbildning på distans från Göteborg. I vårt kurskalendarium får du en bra överblick över vilka kurser som livesänds och är möjliga att gå på distans.

Advantum Online är ett sätt för dig att gå utbildningen hemma eller på annan ort och ändå ha möjlighet att få till dig kunskap och utbyta erfarenheter med kursledare och deltagare.

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden

  Vill du veta mer om företagsanpassad utbildning?

  Vi erbjuder både våra befintliga utbildningar samt skräddarsydda utbildningar – anpassade utifrån era behov. 

  Boka ett förutsättningslöst möte för att se om ett skräddarsytt upplägg kan vara ett bra alternativ för er.

   Jag vill ha mötet digitalt/fysiskt*

   Sätt din plan för hösten

   Gör en gratis Kompetensanalys™

   Få personlig rådgivning och förslag på utvecklingstrappa för din roll – helt kostnadsfritt!