Ledarskapsutbildning Malmö

Sedan 2006 har vi erbjudit ledarskapsutbildningar i Malmö. Våra kompetenta kursledare bedriver undervisning i små grupper. Vi är stolta över att våra kursledares kompetens överträffar deltagarnas förväntningar år efter år. Det syns inte minst i våra kursutvärderingar, där vår ledarskapsutbildning i Malmö har ett genomsnitt på 4,5 av 5 möjliga. Läs gärna vad andra säger om oss.

Utbildning inom ledarskap i Malmö

Några av våra mest populära program och ledarskapsutbildningar i Malmö hittar du här:

Utöver ledarskapsutbildningar erbjuder vi även program och kurser inom bland annat pedagogik, kommunikation, att leda sig själv och HR.

Är du osäker vilken utbildning du ska gå? Gör en Kompetensanalys™ för att skapa en bra överblick över dina kompetenser och vilka områden du vill utveckla.

Chefsutbildning Malmö – Ny som chef

Är du ny som chef och vill gå en chefsutbildning i Malmö som breddar verktygslådan? Läs mer om vår efterfrågade utbildning Ny som chef där du får baskunskaper och praktiska verktyg för att känna dig trygg och kunna agera fullt ut i chefsrollen. 

Företagsanpassade utbildningar

Alla våra ledarskapsutbildningar och kurser går självklart att sätta ihop till anpassade program för just ert företag. Läs mer om våra skräddarsydda lösningar eller skicka ett mail till oss för ett kostnadsfritt förslag och offert. Specificera gärna vilka områden ni vill utvecklas mer inom så tar vi fram en skräddarsydd ledarutbildning i Malmö som matchar era behov.

Detta ingår i våra kurser/program

Lunch och kaffe, frukt, godis. PPT och övningshäfte, diplom och lärportal som stärker lärandet med extra material i fyra månader. Dessutom får du checklistor och verktyg för dina vanligaste utmaningar. Ett material som du sparar och använder över lång tid. Jämför oss gärna med andra utbildningsföretag för att hitta rätt för dig.

Ledarskapsutbildning i Malmö på distans

Vi erbjuder Advantum Online för dig som vill gå en ledarskapsutbildning i Malmö på distans. I vårt kurskalendarium får du en bra överblick över vilka kurser som livesänds och är möjliga att gå på distans.

Advantum Online är ett sätt för dig att gå utbildningen hemma eller på annan ort och ändå ha möjlighet att få till dig kunskap och utbyta erfarenheter med kursledare och deltagare.

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden

  Vill du veta mer om företagsanpassad utbildning?

  Vi erbjuder både våra befintliga utbildningar samt skräddarsydda utbildningar – anpassade utifrån era behov. 

  Boka ett förutsättningslöst möte för att se om ett skräddarsytt upplägg kan vara ett bra alternativ för er.

   Jag vill ha mötet digitalt/fysiskt*

   Sätt din plan för hösten

   Gör en gratis Kompetensanalys™

   Få personlig rådgivning och förslag på utvecklingstrappa för din roll – helt kostnadsfritt!