Skapa din egen utvecklingsplan

Våra öppna program kan enkelt byggas samman till flera olika steg efter egna behov. Nedan har du exempel på hur det kan se ut i olika roller som förslag.

Våra Kompetensanalys™ ger dig vägledning till hur just din utvecklingsresa kan se ut. Be om förslag och rådgivning och gör din egen Kompetensanalys™ och utvecklingstrappa. Ring eller maila oss så har du ett personligt förslag inom 24 timmar.

UTVECKLINGSTRAPPA – Ny som chef

Som chef behöver du verktyg för att leda dig själv, leda andra och leda verksamheten. Våra utbildningar är uppbyggda i moduler och kan kombineras utifrån just din chefsroll. Med analysverktyget Ledaranalysen™ går vi igenom just dina förutsättningar och behov och skapar din personliga utvecklingstrappa. E-learning ingår.

UTVECKLINGSTRAPPA – Teamledare

Som teamledare leder du andra utan att vara formell chef. Du leder genom att skapa motivation och engagemang. Bygg på med ett eller flera program eller gör din egen personliga utvecklingstrappa med hjälp av Kompetensanalysen™. E-learning är ett extra verktyg som stärker processen.

UTVECKLINGSTRAPPA - Projektledare

Som projektledare leder du andra utan att formellt inneha en chefsroll. Våra program bygger på styrkan och självförtroende i ledarrollen- utan att vara chef och ger verktygen för att leda andra. Bygg på med ett eller flera program eller gör din egen utvecklingstrappa med hjälp av Kompetensanalysen™.

UTVECKLINGSTRAPPA - Erfaren chef

Har du varit chef en tid har du både grunden och erfarenheten. Bygg på med självinsikt och analys i något av programmen för mer erfarna chefer. Här bygger du även nya nätverk och knyter kontakter för framtiden. Ledaranalysen™ ger dig en egen personlig utvecklingstrappa och e-learningen stärker lärandet.

UTVECKLINGSTRAPPA - Mötesledare

Som mötesledare kan du behöva många verktyg för att skapa resultat och styra mot målet. Kombinera program som ger dig hela verktygslådan och bygg på i din egen takt. Utbildningarna är till stor del casebaserade där du också övar metoder och arbetssätt.

UTVECKLINGSTRAPPA – HR Ansvarig

Inom HR-området finns många specialistområden och kompetenser. Våra kurser är till stor del casebaserade och skapar en djupare förståelse och påbyggnad och ger också stort utrymme till erfarenhetsutbyte.

UTVECKLINGSTRAPPA – Presentatör

Som mötesledare kan du behöva många verktyg för att skapa resultat och styra mot målet. Kombinera program som ger dig hela verktygslådan och bygg på i din egen takt. Utbildningarna är till stor del casebaserade där du också övar metoder och arbetssätt.

UTVECKLINGSTRAPPA – Medarbetare

Vi är alla medarbetare och i den rollen ingår baskompetenser som att både kunna kommunicera och planera och leda sig själv. Våra kursprogram riktar sig till det generella medarbetarskapet och byggs på i olika steg. Vi skapar din personliga utvecklingstrappa kopplat till din roll. E-learning ingår.

UTVECKLINGSTRAPPA – Internlärare

Som internlärare eller specialist har du kunskap att förmedla till andra. Lär dig metoder och tekniker för att lättare paketera din kunskap och för att känna dig trygg i rollen. Bygg på med ett eller flera program eller gör din egen personliga utvecklingstrappa med hjälp av Kompetensanalysen™. E-learning ingår.

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden

  Vill du veta mer om företagsanpassad utbildning?

  Vi erbjuder både våra befintliga utbildningar samt skräddarsydda utbildningar – anpassade utifrån era behov. 

  Boka ett förutsättningslöst möte för att se om ett skräddarsytt upplägg kan vara ett bra alternativ för er.

   Jag vill ha mötet digitalt/fysiskt*

   Sätt din plan för hösten

   Gör en gratis Kompetensanalys™

   Få personlig rådgivning och förslag på utvecklingstrappa för din roll – helt kostnadsfritt!