Ledarskapsutbildning: Utvecklingstrappan

Våra utbildningar är uppbyggda i moduler som går att bygga samman till långa utvecklingsprogram. Du kan också välja att gå ett steg i taget och utvecklas i den takt du behöver. Med hjälp av vår Ledaranalys™ får du vägledning om vilken utbildning som passar dig och hur du kan fortsätta din kompetensutveckling över tid. Du kan även höra av dig till någon av våra utbildningsrådgivare som sätter ihop din egen utvecklingstrappa tillsammans med dig.

Visa hela innehållet

Ledarskapsutbildning

Utvecklas som ledare och stärk din ledarroll med en ledarskapsutbildning. Bli bättre på att leda både dig själv, gruppen och ditt företag

Vi har utbildat chefer och ledare i snart 15 år och har ett brett utbud av ledarskapsutbildningar. Vi erbjuder utvecklingsprogram i flera steg och på olika nivåer.  Från Ny som chef och Coachande ledarskap till Att leda chefer samt längre internatprogram som UGL och UL. Du jobbar praktiskt och verklighetsnära med anknytning till din egen vardag. Våra utbildare har lång erfarenhet i ledande roller och vår pedagogik är bygger på mycket egen aktivitet och reflektion tillsammans i gruppen.

Ledarskapsutveckling i Stockholm, Göteborg och Malmö

Du kan välja mellan att gå en av våra öppna utbildningar i Stockholm, Göteborg, Malmö med deltagare från olika organisationer och företag eller ha en skräddarsydd intern företagsutbildning tillsammans med dina kollegor på din arbetsplats – Läs mer om våra skräddarsydda lösningar.

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden