Diplomerad kompetensutvecklare – 9 steg

Unikt program för dig som arbetar med kompetensutveckling

Anmäl dig till nästa start av det populära programmet Diplomerad Kompetensutvecklare. Ett diplomprogram på totalt 55 timmar för dig som arbetar med kompetensutveckling i någon roll. Utbildningen genomförs digitalt i åtta steg och avslutas med ett examenscase i klassrum under en dag. Du som avtalskund har 50% rabatt, så passa på att boka din plats redan idag! 

Utbildningens mål:

  • Att få en förståelse för hela kompetensutvecklingsprocessen – från analys till lösning till genomförande, uppföljning och mätning.
  • Att få en verktygslåda för att arbeta målstyrt med effektivt lärande i olika former och med olika metoder.
  • Att stärka din förmåga att analysera behov, säkra upp starka lösningar som styr mot tydliga mål och resultat.

Nästa kursstart: 17 september

Du har väl inte missat våra två nyheter?

I vår har vi lanserat två nya kurser i det öppna kursprogrammet.

Utbildningarna i korthet:

Grafisk facilitering och visualisering, 1 dag
Kursen i grafisk facilitering och visualisering lär dig att leda och utveckla dina processer med ritandet som verktyg. Bli säkrare och snabbare vid whiteboarden och förstärk ditt sätt att rita under möten. Du lär dig hur du fångar upp olika idéer, åsikter och att skapa bilder för bättre diskussion. Att rita på möten gör att de blir roligare och skapar ett större engagemang i teamet och förtydligar processer. Läs mer om utbildningen här.

Agil projektledning, 2 dgr
Vår introducerande utbildning i agil projektledning är till för dig som vill utforska det agila förhållningssättet till projektledning. Detta för att du effektivt ska kunna hantera projekt i en dynamisk och föränderlig miljö. Utbildningen är huvudsakligen en introduktion till det agila synsättet, men ger dig även en bild av hur det kan appliceras på agil projektledning.

Under utbildningen går vi igenom agila ramverk som Lean, Scrum och Kanban. Genom övningar får du också reflektera över hur du kan använda det du lärt dig i praktiken. Läs mer om utbildningen här.

Vill du hellre anpassa och skräddarsy en utbildning för din organisation? Kontakta oss på info@advantumkompetens.se så pratar vi mer på ett kort och förutsättningslöst möte.