Frukostseminarium – Hur får du svåra samtal att bli lättare?

Lär dig undvika 10 ödesdigra misstag i svåra samtal

Ett svårt samtal blir mycket lättare om du är väl förbered och har tänkt igenom vad som kan hända i samtalet. Personalsamtal av alla olika slag blir också mycket lättare om du har koll på det arbetsrättsliga och uttrycker dig på ett sätt som gör att det avsedda budskapet är det som blir mottagarens upplevelse.

Frukostseminariet leds av Maria Scullman vd, Advantum Kompetens och Jenny Hellberg, arbetsrättsadvokat på Elmzell Advokatbyrå. Utifrån över 50 års erfarenhet tillsammans presenterar Maria och Jenny de tio vanligaste fallgroparna och utmaningarna – både vad gäller arbetsrättsligt och kommunikativt  – som kan få ödesdigra konsekvenser. Tänker man sig inte för kan ett enkelt samtal sluta med en provocerad uppsägning.  Eller ett samtal som slutar i en kränkning – eller är det det? I ordets juridiska bemärkelse. Vi tittar på skillnaderna och var gränsen går.

Du får med dig en checklista och punkter att tänka på som en sammanfattning av morgonens seminarium.

Vi bjuder på kaffe och smörgås i en inspirerande miljö. Boken ”Chefens 42 samtal” kan du denna morgon köpa in till specialpris och du har även möjlighet att botanisera i bokhandeln efter frukostseminariet, 30 minuter innan bokhandeln öppnar.  I samband med detta seminarium får du 50 kr rabatt på valfri vara på Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan.

Begränsat antal platser, anmäl dig idag!

Varmt välkommen!

Datum: 2020-02-13
Tid: 08.30-09.30, kaffe och smörgås serveras från kl. 08.00
Plats: Akademibokhandeln, Mäster Samuelsgatan 28, Stockholm
Pris: Frukostseminariet är gratis men vi förbehåller oss rätten att debitera en no-show avgift på 300 kronor om man får förhinder och inte avanmält sig.

Anmälan

Anmäl dig nedan genom att fylla i formuläret
Visa kommentarer

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden