Testpilot på Managers License

Vi följer Lena Persson, arbetsledare på Idrottsförvaltningen, Eriksdalsbadet – som testpilot på vårt nya program Managers License. Programmet pågår i 10 steg under hösten 2022 och avslutas med ett examenscase i början av 2023.

Lena Persson

Intervju innan start

Vad är din roll och behov av utveckling?

Jag jobbar idag som arbetsledare. Jag har jobbat som det på min tidigare arbetsplats också men rollerna skiljer sig väldigt mycket trotts samma titel. Den största skillnaden är att jag här har medarbetarsamtal samt samtal gällande lön. Det är väl också här jag känner att jag vill utveckla mig då det är nytt. Tror också att det alltid finns saker att utveckla och finslipa så egentligen är jag sugen på att bara försöka snappa upp så mycket som bara är möjligt.

Vad har du för förväntningar på programmet?

Min önskan är att få med mig verktyg som jag kan ha användning för i mitt dagliga arbete och kunna stärka mig själv i min yrkesroll.

Varför tycker du programmet känns intressant?

Tycker att all form av utvecklig är roligt och har alltid haft en strävan efter att försöka bli bättre på det jag tar mig för tror och hoppas att det här programmet kan hjälpa mig med det.

 

Intervju under utbildningens gång

Hur har du hittills upplevt utbildningen?

Tycker det överlag har varit väldigt bra. Mycket har man hört om förut så det känns bra med igenkännande.

Hur har du upplevt innehåll och pedagogik?

Enkelt och tydligt vilket gör det lätt att förstå. Ibland lite långa återblickar från gången före men annars tycker jag det varit bra.

Något speciellt som du vill lyfta fram?

Tycker också att det finns en tydlig linje om att det handlar om att bry sig om människor, vilket gör mig väldigt glad.

Intervju med kursledarna för Managers License

Det var så kul att få träffa gruppen och jag slås av att varje deltagare har sina utmaningar och samtidigt så finns det många likheter. Deltagarna delar generöst med sig av sina erfarenheter och vill verkligen utveckla sig som individer och ledare.

Det roligaste med att följa en grupp under ett längre program som detta är att få följa deras utveckling, få vara med om både insikter och utmaningar och se hur de växer som ledare.

Det ska bli spännande att, efter ett helt program, få träffas i verkligheten, se lärresan de har gjort och djupdyka i färdigheter som gör att deltagarna lämnar oss med en massa verktyg och känslan av att vara trygg och stärkt i sitt ledarskap.

Känns kul att vi är igång med Managers Licens och ha träffat gruppen som känns väldigt öppna, lättsamma och lär-sugna.

Det roligaste med att få följa gruppen under så lång tid är ju att uppleva deras resa med insikter, diskussioner och gradvisa utveckling och mognad som ledare och chefer.

Det jag främst ser fram emot under examensdagen är att eleverna själva inser den utvecklingsresa de gjort och där och då förstår och upplever sin nya kompetens och förmåga att leda människor och verksamhet med en större trygghet, kompetens och massor av nya verktyg.

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden

    NYHET! KURSKATALOG HT23

    Vi erbjuder öppna och skräddarsydda
    utbildningar inom ledarskap, att leda sig själv, kommunikation, pedagogik och HR.

    Se hela vårt utbud och bläddra i kurskatalogen direkt på skärmen!