Från kursledarens perspektiv

Per Dahl- Senior ledarutvecklare och VD på Advantum Consulting.

Nu har vi klarat av första steget på Advantums ledarprogram med fokus på målstyrning, motivation, kommunikation och effektivitet under rubriken Leda verksamheten och sig själv. Lika spännande och givande varje gång att lära känna ett gäng ledare som bestämt sig för att utveckla sitt ledarskap.

Jag och min kollega Annika Ploghammar samarbetar med gruppen till slutet av augusti och under den här tiden ses vi vid fyra olika tillfällen. Kommande tillfällen kommer vi bygga på med att träna praktiskt ledarskap och coacha och stötta varandra, samt arbeta med ledarutmaningar i vardagen. Här kommer även våra “figurer” från E-learningen Chefsskolan – som också ingår i programmet – dyka upp IRL.  Nu är det ett antal veckor på hemmaplan och var och en har en handlingsplan att sätta i verket och nya uppgifter att förbereda till nästa steg.  Ser fram emot att ses igen och höra vad som sker i mellantiden. Det brukar vara en hel del!

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden

    Få bok på köpet

    Bokar du en öppen ledarskapsutbildning under april eller maj 2022 får du den digitala boken Chefens 42 Samtal på köpet. En uppskattad handbok för chefens alla olika typer av samtal.