ROI- av utbildning? Ny app gör mätningar enkelt och snabbt

Många säger att det inte går att mäta effekt av en utbildning. Vi vill bevisa motsatsen och lanserar nu ett nytt unikt verktyg som gör just det. En app till låg kostnad och med  enkel logik och överblick. Du kan använda appen själv även i egna upplägg.

Vi kommer att gå igenom verktyget och appen som är både flexibelt och lätt att använda och som med låg kostnad kan ge dig just den där enkelheten i att få ett konkret resultat. Blev det något av den utbildning vi gjorde? Ser vi någon förändring? Var i så fall? Men inte bara mätning. Det är ju högsta grad så att framgången av att få ett resultat ligger i själva efterprocessen. Efter en utbildning eller aktivitet. Här är verktyget genialiskt i sin enkelhet i att också styra dagliga aktiviteter, beteenden och reflektioner och dela erfarenheter av lärande i en grupp så att du styr mot det resultat du vill mäta av.

En app av högsta klass som du själv kan ha på plats redan dagen efter seminariet och testa av. Och den kräver vare sig LMS-stöd eller installation i någon miljö. Den kompletterar de verktyg du redan har och ger dig den sista pusselbiten i din lärkedja. Hösten 2019 kommer den att finnas som metod och stöd i alla Advantum Kompetens utbildningar.

Som deltagare på seminariet får du en gratis provperiod på två månader av oss för en utvald grupp på max 12 personer och hjälp att komma igång för att testa att det verkligen fungerar och hur du kan gå tillväga med att använda appen i egen organisation. Antalet platser är begränsat så först till kvarn.

Seminariet är gratis för dig som HR/utbildningsansvarig och begränsat till en deltagare per organisation.

Kostnad

Seminariet är kostnadsfritt men vi debiterar 450 sek för ej avanmälan

Tid

11.45 Registrering
12.00 Lunch och seminarium startar
13.00 Slut

Plats

Meddelas senast två veckor innan respektive seminarium men platsen är centralt belägen i respektive ort med bra kommunikationer.

Anmäl dig nedan

Tillbaka till seminarier

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden