Team Pro – certifieringsutbildning

Denna utbildning utgår ifrån vad forskningen om team och teamarbete har kommit fram till och syftar till att ge dig som deltagare en bättre teoretisk och praktisk grund att stå på när du ska leda eller utveckla ett team. Under utbildningen får du ta del av forskningen om team och teamutveckling samt, med utgångspunkt i denna, en strukturerad metod för teamutveckling som kallas för Team Pro workshop vilken du efter utbildningen blir certifierad att arbeta med på egen hand.

Utbildningen genomförs i Zoom.

Pris för utbildningen

Som kund hos Advantum Kompetens får du specialpriset 8500 kr ex moms vid bokning av tillfället 9 juni (ordinarie pris 9750 kr ex moms). I kostnaden ingår användarlicensen återstoden av innevarande år.

Löpande kostnader

  • Användarlicens 3000 kr ex moms per år med start i början av kommande år (innefattar bl. a support, fri tillgång till nätverksträffar, rabatterade priser på vidareutbildningar etc.) – OBS! Avtal för detta mailas ut inom kort efter att denna anmälan skickats in och kräver signering innan utbildningen. Om man redan har en användarlicens kopplad till ledarutvecklingskonceptet Lead Forward så täcker denna licens även in Team Pro.
  • Kostnad per genomförd Team Pro 895 kr per st. ex moms.

Utbildningens innehåll

Vill du läsa mer om Team Pro kan du göra det här.

Utbildningens mål

Under utbildningen får du en genomgång av den ledarskapsmodell som ligger bakom Team Pro, hur man administrerar och använder Team Pro i olika sammanhang.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som på ett eller annat sätt arbetar med att utveckla team eller arbetsgrupper.

Kursledare

Kursledare Stefan Söderfjäll, fil. Dr i psykologi, föreläsare och författare.

Detta ingår

I kostnaden ingår användarlicensen återstoden av innevarande år. Team Pro workshop ger också dig som handledare ett strukturerat arbetsmaterial för att observera och ge återkoppling på teamets arbete.

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden