Coronaviruset

Så agerar vi i rådande situation GÄLLANDE CORONAVIRUSET

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi har anpassat såväl lokaler, som möblering och förtäring så att du kan känna dig trygg hos oss.

Nedan kan du se vilka försiktighetsåtgärder vi har vidtagit och vilka alternativ vi kan erbjuda dig som kund om det är så att du av någon anledning är förhindrad eller känner oro för att delta i planerade utbildningsprogram.

Hur gör vi på våra utbildningar i klassrum?

  • Vi ser över våra rutiner för mat och fika för bästa möjliga hygien. Vi ställer ut mer handsprit i våra lokaler och ser till att städa av alla gemensamma ytor oftare och torka av handtag och andra ytor som är lätt för många att komma i kontakt med. Vi uppmuntrar alla att ofta använda handsprit och tvätta sina händer.
  • Skulle du vara förhindrad att resa, eller känner oro, så har vi öppnat upp för möjligheten att följa våra utbildningar via Advantum Online. Du kopplar upp dig via din dator hemma och kan lyssna och chatta med grupp och kursledare under dagen/dagarna. Vissa övningar kan var svårt att delta på men du får en bra grund i kunskaperna. Vill du gå utbildningen vid ett senare tillfälle som klassrumsträning också så har du möjlighet att boka in dig i mån av plats under ett års tid. På så vis får du kunskapen som planerat, här och nu, och även en möjlighet till nätverkande och utbyte IRL längre fram.

Hur kan jag som deltagare tänka?

  • Är du fullt frisk är du välkommen till oss precis som vanligt. Men kom ihåg att god handhygien är ännu viktigare än vanligt.
  • Om du känner dig sjuk eller har något symptom på förkylning – så avråder vi dig från att komma till oss. (Det är alltid bra som riktlinje– oavsett om det är just coronavirus eller inte).
  • Om du är orolig för att resa och besöka oss just nu har vi full förståelse för det. Du kan då följa utbildningen via Advantum Online direkt i din dator eller mobil på hemmaplan. Vill du gå om utbildningen IRL längre fram kan du göra det också i mån av plats inom loppet av ett år.
  • Vill du ändå boka av gäller avbokningsvillkoren som vanligt.
  • Vill du köpa en utbildning och inte ännu bokat in dig finns möjlighet att lägga till en avbeställningsförsäkring. Skulle du då bli förhindrad att resa får du alla pengar förutom 5% av utbildningens pris tillbaka vid uppvisande av läkarintyg.

Här hittar du saklig information

Vill du ha saklig information och svar på frågor om Coronaviruset så rekommenderar vi Folkhälsomyndighetens hemsida:
https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/smittsamma-sjukdomar/coronavirus/fragor-och-svar-om-nytt-coronavirus/

 

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden