Ledarskapsutbildning Umeå

Förstärk din kompetensutveckling genom att gå en ledarskapsutbildning i Umeå. Hos oss undervisas du av duktiga utbildare med lång erfarenhet av ledarskap. Snittbetygen från tidigare kursdeltagare är höga år efter år och ligger i genomsnitt på 4,5 av 5 möjliga. Vi ser fram emot att träffa dig på en ledarskapskurs som tar ditt ledarskap till nästa nivå.

Gå en populär ledarskapskurs i Umeå

Hitta en passande utbildning eller ledarskapskurs i Umeå här:

Utöver ledarskapsutbildningar erbjuder vi även program och kurser inom bland annat pedagogik, kommunikation, att leda sig själv och HR.

Är du osäker vilken utbildning du ska gå? Gör en Kompetensanalys™ för att skapa en bra överblick över dina kompetenser och vilka områden du vill utveckla.

Chefsutbildning Umeå – Ny som chef

Är du ny som chef och vill gå en chefsutbildning i Umeå som breddar verktygslådan? Då ska du kolla närmare på vår populära utbildning Ny som chef. Under tre lärorika dagar går vi igenom teorier och konkreta verktyg som du kan dra nytta av i din chefsroll framöver.

Utbildningar för olika behov

Företag har olika behov när det kommer till kompetensutveckling. Det ställer olika krav på innehållet i våra utbildningar. Det är möjligt att sätta ihop egna paketlösningar som passar just ert företag. Vi brinner för att utveckla er verksamhet och ert ledarskap, så skicka gärna ett mail till oss så återkommer vi med ett kostnadsfritt förslag och offert. Du kan även läsa mer om våra skräddarsydda lösningar.

Det här ingår

På en utbildning hos oss ingår lunch, kaffe, frukt och godis. Kursmaterial bestående av Personlig Handlingsplan “Maximera
lärandet”, Verktygslåda med checklistor och dokumentation samt reflektionspunkter att jobba vidare med på hemmaplan. På vissa utbildningar ingår även Lärkarta®, en specifik Mindmap för att stärka lärandet. 
Jämför oss gärna med andra utbildningsföretag för att hitta rätt för dig.

Utbildning på distans

Om du vill gå våra utbildningar på distans är det Advantum Online som gäller. I vårt kurskalendarium får du en bra överblick över vilka kurser som livesänds och är möjliga att gå på distans.

Advantum Online är ett sätt för dig att gå en ledarskapsutbildning i Umeå från hemmet eller valfri plats. Självfallet kan du utbyta erfarenheter med kursledare och andra kursdeltagare även på distansutbildningen.

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden

  Vill du veta mer om företagsanpassad utbildning?

  Vi erbjuder både våra befintliga utbildningar samt skräddarsydda utbildningar – anpassade utifrån era behov. 

  Boka ett förutsättningslöst möte för att se om ett skräddarsytt upplägg kan vara ett bra alternativ för er.

   Jag vill ha mötet digitalt/fysiskt*

   Sätt din plan för hösten

   Gör en gratis Kompetensanalys™

   Få personlig rådgivning och förslag på utvecklingstrappa för din roll – helt kostnadsfritt!