Uniper

Välkommen till Unipers sida för utbildningar hos Advantum Kompetens!

Här hittar du som ramavtalskund information om de rabatter som ni på Uniper erbjuds på utbildningar hos Advantum Kompetens. Utifrån vår gemensamma kompetenssyn och värdegrund runt ledarskap och utbildningar är vi er partner gällande utbildningar.

Vi arbetar alltid för att våra utbildningar ska skapa bestående resultat i din vardag. Våra ämnesområden kretsar runt att hjälpa dig att bli bättre på att hantera olika situationer i ditt arbetsliv och människor omkring dig.

Det kan handla om utmaningar inom:

Klicka på ämnena ovan för mer information om våra öppna utbildningar.

Om du har svårt att formulera din utmaningar och ringa in vad det är du behöver få stöd i för att enklare hantera ditt arbetsliv eller reda ut vilken av våra utbildningar som kommer att ge dig det du behöver så kan det vara bra att ta hjälp av vårt verktyg Ledaranlysen™.

Er rabatt som avtalskund

Ni har följande rabatter hos oss:

  • Öppna utbildningar: 10% rabatt
  • Öppna internat och konceptutbildningar som UGL och THE: 5% rabatt
  • Företagsinterna utbildningsdagar och projekttid: 10% rabatt
  • E-learning enstaka licenser: 20% rabatt

Om du har svårt att formulera din utmaningar och ringa in vad det är du behöver få stöd i för att enklare hantera ditt arbetsliv eller reda ut vilken av våra utbildningar som kommer att ge dig det du behöver så kan det vara bra att ta hjälp av vårt verktyg Ledaranalysen™.

Företagsinterna insatser

Om ni är 6 eller fler med behov av samma utbildning är det mer kostnadseffektivt att genomföra utbildningen företagsinternt. Vi offererar då er förfrågan utifrån era behov och kan anpassa både omfattning och innehåll till era förutsättningar.

Läs mer om hur vi kan skräddarsy ett program för er här!

E-learning

Vi har ett antal färdiga e-learningproduktioner på motsvarande ämnen som ovan. De går att beställa som enstaka licenser eller att köpa loss som hela produktioner att lägga på ert LMS.

E-learning erbjuder möjlighet att utbilda dig själv när det passa dig. Oberoende av andra. Det utgör också ofta ett komplement till andra insatser som vi kan planera med er.

 

Kontakta oss

För rådgivning runt våra öppna utbildningar kontaktar du

Cecilia Beckstrand
073 506 10 22
E-post

För rådgivning och offert gällande företagsinterna insatser kontaktar du

Katarina Stehager
070-861 64 42
E-post

För frågor runt samarbetet mellan Uniper och Advantum Kompetens AB går det också bra att prata med Molly Sandell Dieden på Uniper på molly.sandelldieden@uniper.energy eller 070-581 31 51.

Om Advantum Kompetens

Advantum Kompetens startade år 2000 och har utvecklats till att idag vara ett rikstäckande företag. Vi har öppna utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö och genomför företagsintern utbildning över hela Sverige

Du når oss på telefon 08-410 40 650 eller maila till: info@advantumkompetens.se

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden

    Få bok på köpet

    Bokar du en öppen ledarskapsutbildning under april eller maj 2022 får du den digitala boken Chefens 42 Samtal på köpet. En uppskattad handbok för chefens alla olika typer av samtal.