Riksgälden

Välkommen till er sida för utbildningar hos Advantum Kompetens!

Här hittar du information om de öppna ledarskapsutbildningar som Advantum Kompetens erbjuder Riksgälden. Utifrån vår gemensamma kompetenssyn och värdegrund runt utbildningar är vi er partner gällande utbildningar.

Vi arbetar alltid för att våra utbildningar ska skapa bestående resultat i din vardag. Våra ämnesområden kretsar runt att hjälpa dig att bli bättre på att hantera olika situationer i ditt arbetsliv och människor omkring dig.

Vi kan erbjuda träning i form av klassrumsutbildning eller e-learning på ett antal ämnesområden som är relevanta för dig i din chefsroll.

Utvecklingstrappor

För att lyckas som chef eller ledare inom företaget behöver du få rätt ledarkompetens. 70% av vår kompetensutveckling sker i det dagliga arbetet, 20% sker i reflektion och genom kontakt med och feedback från kollegor och chefer. De sista 10% är kompetensutveckling i mer styrd form. Vi har därför byggt fyra stycken utvecklingstrappor baserade på din roll och var i din utveckling du befinner dig. Diskutera med din närmaste chef hur ditt behov av kompetensutveckling ser ut.

Nedan har du det utbud som erbjuds och klicka på ämnena ovan för mer information om våra öppna utbildningar. Du behöver genomföra en kompetensanalys i samband med mål- och utvecklingsdialog för att identifiera vilka specifika kompetensgap du behöver stänga. Dessa kompetensanalyser finner du på P i Riksgäldens dokumentsstruktur och mappen CHEF_RGK.

Ny som chef:

 1. Självledarskap (2 dgr)
 2. Ledarskap I (3 dgr)
 3. Digitala chefsskolan (e-learning)

Förstärk ledarskapet:

 1. Målstyrning (1 dag)
 2. Konflikthantering (2 dgr)
 3. Svåra samtal (1 dag)
 4. Leda på distans (1 dag)
 5. Ledarprogrammet (9 dgr, ingår digitala chefsskolan)

Leda andra chefer:

 1. Leda chefer och ledningsgrupp (2 dgr)

Kontaktuppgifter

För stöd och mer information, vänligen kontakta Riksgälden (Noelle Moe).

Noelle Moe (noelle.moe@riksgalden.se)
Chef Strategisk utveckling, Styrning och verksamhetsstöd
Mobil 070 206 13 47

Riksgälden
Besöksadress:
Olof Palmes gata 17
103 74 Stockholm
www.riksgalden.se

Om Advantum Kompetens

Advantum Kompetens startade år 2000 och har utvecklats till att idag vara ett rikstäckande företag. Vi har öppna utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö och genomför företagsintern utbildning över hela Sverige

Du når oss på telefon 08-410 40 650 eller mailar till: info@advantumkompetens.se

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden

  Visste du att

  Vi utbildar
  online

  Ja tack, jag vill lära mig mer online

  Ja tack, jag vill ha hjälp att ställa om