Mercur Solutions

Välkommen till er sida för utbildningar hos Advantum Kompetens!

Här hittar du som Advantum Kompetenspartner™ information om de rabatter ni erbjuds på utbildningar hos Advantum Kompetens. Utifrån vår gemensamma kompetenssyn och värdegrund runt utbildningar är vi er partner gällande utbildningar.

Vi arbetar alltid för att våra utbildningar ska skapa bestående resultat i din vardag. Våra ämnesområden kretsar runt att hjälpa dig att bli bättre på att hantera olika situationer i ditt arbetsliv och människor omkring dig.

Vi kan erbjuda träning i form av klassrumsutbildning eller e-learning på ett antal ämnesområden som är relevanta för såväl chefer som för medarbetare.

Utvecklingstrappor

För att lyckas som chef eller ledare inom företaget behöver du få rätt ledarkompetens. 70% av vår kompetensutveckling sker i det dagliga arbetet, 20% sker i reflektion och genom kontakt med och feedback från kollegor och chefer. De sista 10% är kompetensutveckling i mer styrd form. Diskutera med din närmaste chef hur ditt behov av kompetensutveckling ser ut.

Alla:

Konsult:

Projektledare:

Teamledare:

Chef:

Priser för dig som Advantum Kompetenspartner™

20% rabatt gäller för öppna utbildningar* samt e-learning, uppge rabattkod: kompetenspartner4 vid bokning

Vid bokning kommer du se vårt ordinarie pris men du kommer automatiskt få rätt ramavtalspris vid fakturering.

Våra öppna utbildningar ger dig insikter och konkreta verktyg runt:

Klicka på ämnena ovan för mer information om våra öppna utbildningar.

Om du har svårt att formulera dina utmaningar och ringa in vad det är du behöver få stöd i för att enklare hantera ditt arbetsliv eller reda ut vilken av våra utbildningar som kommer att ge dig det du behöver så kan det vara bra att ta hjälp av vårt verktyg Ledaranlysen™.

Alla priser angivs exkl. moms. Priset inkluderar kaffe, lunch och kursmaterial, samt en timmes fri support efter avslutad utbildning, giltig sex månader.

* Rabatt gäller ej för logi eller vid bokning av UGL – utveckling grupp och ledare samt THE – The Human Element

Skräddarsydda program

Är ni flera från en och samma enhet/avdelning som har samma behov av utveckling?

Är ni en grupp på fem personer eller fler lönar det sig ofta att göra skräddarsydda program för utveckling. Ett eget program möjliggör även att anpassa innehållet till den egna verksamheten. Vi gör skräddarsydda och företagsinterna program över hela Sverige och Norden och kommer gärna till din arbetsplats.

Kontakta oss

För rådgivning runt våra företagsinterna utbildningar, anpassade insatser och konsulttjänster kontaktar du

Katarina Stehager
070-861 64 42
E-post

För rådgivning och offert gällande
öppna utbildningar kontaktar du

Ulrika Eklund
073-341 40 46
E-post

 

Om Advantum Kompetens

Advantum Kompetens startade år 2000 och har utvecklats till att idag vara ett rikstäckande företag. Vi har öppna utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö och genomför företagsintern utbildning över hela Sverige

Du når oss på telefon 08-410 40 650 eller maila till: info@advantumkompetens.se

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden