Codan och Trygg Hansa

Välkommen till CODAN & TRYGG HANSAS sida för utbildningar hos Advantum Kompetens!

Här hittar du som ramavtalskund information om de rabatter ni erbjuds på utbildningar hos Advantum Kompetens. Utifrån vår gemensamma kompetenssyn och värdegrund runt utbildningar är vi er partner gällande utbildningar.

Vi arbetar alltid för att våra utbildningar ska skapa bestående resultat i din vardag. Våra ämnesområden kretsar runt att hjälpa dig att bli bättre på att hantera olika uppgifter i ditt arbetsliv och människor omkring dig.

Det kan handla om utmaningar inom:

Klicka på ämnena ovan för mer information om våra öppna utbildningar.

Er rabatt som avtalskund

Ni har följande rabatter hos oss:

  • Öppna utbildningar: 15 % rabatt
  • Öppna internat och konceptutbildningar som UGL och THE: 5 % rabatt
  • Företagsinterna utbildningsdagar och projekttid: 10 % rabatt
  • E-learning enstaka licenser: 20 % rabatt

Öppna utbildningar

Våra öppna utbildningar hittar du genom att klicka på ämnesområdena ovan. Öppna utbildningar passar bra när det bara är enstaka personer som behöver utvecklas på specifika områden eller om du ser ett värde i att träffa personer i från andra företag och utbyta erfarenheter.

Du är välkommen att kontakta Mona Sandgren om du är intresserad av att diskutera dina utmaningar eller få vägledning gällande våra öppna utbildningar.

Om du har svårt att formulera din utmaningar och ringa in vad det är du behöver få stöd i för att enklare hantera ditt arbetsliv eller reda ut vilken av våra utbildningar som kommer att ge dig det du behöver så kan det vara bra att ta hjälp av vårt verktyg Ledaranalysen™.

Företagsinterna insatser

Om ni är 6 eller fler med behov av samma utbildning är det mer kostnadseffektivt att genomföra utbildningen företagsinternt. Vi offererar då er förfrågan utifrån era behov och kan anpassa både omfattning och innehåll till era förutsättningar.

Läs mer om hur vi kan skräddarsy ett program för er här!

E-learning

Vi har ett antal färdiga e-learningproduktioner på motsvarande ämnen som ovan. De går att beställa som enstaka licenser eller att köpa loss som hela produktioner att lägga på ert LMS.

E-learning erbjuder möjlighet att utbilda dig själv när det passa dig. Oberoende av andra. Det utgör också ofta ett komplement till andra insatser som vi kan planera med er.

 

Kontakta oss

För rådgivning runt våra öppna
utbildningar eller e-learning kontaktar du

Mona Sandgren

073-341 40 47
mona.sandgren@advantumkompetens.se

För rådgivning och offert gällande
företagsinterna insatser kontaktar du

Katarina Stehager

070-861 64 42
katarina.stehager@advantumkompetens.se

För frågor runt samarbetet mellan CODAN/Trygg Hansa och Advantum Kompetens AB går det också bra att prata med Lotta Wallin på CODAN/Trygg Hansa på lotta.wallin@trygghansa.se eller 070-168 22 44.

Om Advantum Kompetens

Advantum Kompetens startade år 2000 och har utvecklats till att idag vara ett rikstäckande företag. Vi har öppna utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö och genomför företagsintern utbildning över hela Sverige

Du når oss på telefon 08-410 40 650 eller mailar till: info@advantumkompetens.se

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden

    Få bok på köpet

    Bokar du en öppen ledarskapsutbildning under april eller maj 2022 får du den digitala boken Chefens 42 Samtal på köpet. En uppskattad handbok för chefens alla olika typer av samtal.