Vasakronan

Välkommen till din sida för utbildningar hos Advantum Kompetens!

Här hittar du som ramavtalskund information om de rabatter som ni erbjuds på utbildningar hos Advantum Kompetens. Utifrån vår gemensamma kompetenssyn och värdegrund runt ledarskap och utbildningar är vi Vasakronan’s partner gällande utbildningar.

Vi arbetar alltid för att våra utbildningar ska skapa bestående resultat i din vardag. Våra ämnesområden kretsar runt att hjälpa dig att bli bättre på att hantera olika situationer i ditt arbetsliv och människor omkring dig.

Det kan handla om utmaningar inom:

Klicka på ämnena ovan för mer information om våra öppna utbildningar.

Priser och rabatter för dig som avtalskund

Analyser

Om du har svårt att formulera dina utmaningar och ringa in vad det är du behöver få stöd i för att enklare hantera ditt arbetsliv eller reda ut vilken av våra utbildningar som kommer att ge dig det du behöver så kan det vara bra att ta hjälp av vårt verktyg Ledaranalysen™.

Företagsinterna insatser

Om ni är 6 eller fler med behov av samma utbildning är det mer kostnadseffektivt att genomföra utbildningen företagsinternt. Vi offererar då er förfrågan utifrån era behov och kan anpassa både omfattning och innehåll till era förutsättningar. Företagsinternt kan vi också göra genomföranden på engelska.

Läs mer om hur vi kan skräddarsy ett program för er här!

E-learning

Vårt systerföretag, Kompetens Express, har ett antal färdiga e-learningproduktioner på motsvarande ämnen som ovan. De går att beställa som enstaka licenser eller att köpa loss som hela produktioner att lägga på ert LMS.

E-learning erbjuder möjlighet att utbilda dig själv när det passa dig. Oberoende av andra. Det utgör också ofta ett komplement till andra insatser som vi kan planera med er.

Kontakt

För frågor runt samarbetet mellan Vasakronan och Advantum Kompetens AB går det också bra att prata med Ylva Forslund, 08-7820344 eller Cecilia Söderström, 08-56620531

För rådgivning och offert gällande företagsinterna insatser kontaktar du

Linda Bergström

KAM/ Projektledare/ Konsultansvarig
För rådgivning runt våra öppna utbildningar kontaktar du

Cecilia Beckstrand

Säljkoordinator/Rådgivare

Om Advantum Kompetens

Advantum Kompetens startade år 2000 och har utvecklats till att idag vara ett rikstäckande företag. Vi har öppna utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö och genomför företagsintern utbildning över hela Sverige

Du når oss på telefon 08-410 40 650 eller maila till: info@advantumkompetens.se

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden