Playtech BGT Sports

Välkommen till din sida för utbildningar hos Advantum Kompetens!

Här hittar du som ramavtalskund information om de rabatter som ni erbjuds på utbildningar hos Advantum Kompetens. Utifrån vår gemensamma kompetenssyn och värdegrund runt ledarskap och utbildningar är vi Playtech BGT Sports’s partner gällande utbildningar.

Vi arbetar alltid för att våra utbildningar ska skapa bestående resultat i din vardag. Våra ämnesområden kretsar runt att hjälpa dig att bli bättre på att hantera olika situationer i ditt arbetsliv och människor omkring dig.

Det kan handla om utmaningar inom:

Klicka på ämnena ovan för mer information om våra öppna utbildningar.

Vårt ledarskapsprogram

Här hittar du mer information om vårt ledarskapsprogram och de moduler som ingår i utvecklingstrappan.

Advantum Kompetens erbjuder oss skräddarsydda kurser då tanken är att ni gemensamt ska kunna gå de olika utvecklingsstegen. De öppna kurserna beskriver innehållet som gäller för enskilda deltagare. I våra grupputbildningar är dock programmet anpassat och ges på engelska.

Utvecklingstrappa

För att lyckas som chef eller ledare inom Playtech behöver du få rätt ledarkompetens och verktyg i din verktygslåda för att kunna hantera det dagliga arbetet. I genomsnitt sker 70% av vår kompetensutveckling i det dagliga arbetet, 20% sker i reflektion och genom kontakt med och feedback från kollegor och chefer. De sista 10% är kompetensutveckling i mer styrd form, vi har därför byggt en utvecklingstrappa. Diskutera med din närmaste chef och HR i samband med 1to1 hur ditt behov av kompetensutveckling ser ut.

Steg 1 – görs/bokas individuellt hos Advantum (för aktuella datum klicka på utbildnings-länken)
Ledarskap I – Ny som chef (3 dgr)

Steg 2 – är företagsanpassad (för datum, prata med din chef/HR)
Ledarskap 2 – Effektiva team (2 dgr)

Steg 3 – är företagsanpassad (för datum, prata med din chef/HR)
Ledarskap 3 – Coachande ledarskap (2dgr)

Steg 4 – görs/bokas individuellt hos Advantum (för aktuella datum klicka på utbildnings-länken)
Ledarskap 4 – Transformerande ledarskap (3+1 dgr)

Priser och rabatter för dig som avtalskund

Vid bokning kommer du se vårt ordinarie pris, ange rabattkod kompetenspartner2 så får du automatiskt rätt avtalspris. Rabatten gäller ej på logi vid internatutbildningar.

Analyser

Om du har svårt att formulera dina utmaningar och ringa in vad det är du behöver få stöd i för att enklare hantera ditt arbetsliv eller reda ut vilken av våra utbildningar som kommer att ge dig det du behöver så kan det vara bra att ta hjälp av vårt verktyg Ledaranalysen™.

Företagsinterna insatser

Om ni är 6 eller fler med behov av samma utbildning är det mer kostnadseffektivt att genomföra utbildningen företagsinternt. Vi offererar då er förfrågan utifrån era behov och kan anpassa både omfattning och innehåll till era förutsättningar. Företagsinternt kan vi också göra genomföranden på engelska.

Läs mer om hur vi kan skräddarsy ett program för er här!

E-learning

Vårt systerföretag, Kompetens Express, har ett antal färdiga e-learningproduktioner på motsvarande ämnen som ovan. De går att beställa som enstaka licenser eller att köpa loss som hela produktioner att lägga på ert LMS.

E-learning erbjuder möjlighet att utbilda dig själv när det passa dig. Oberoende av andra. Det utgör också ofta ett komplement till andra insatser som vi kan planera med er.

Kontakt

För rådgivning runt vår öppna utbildning kontaktar du

Rebecca Cameron

Senior Account Manager

Om Advantum Kompetens

Advantum Kompetens startade år 2000 och har utvecklats till att idag vara ett rikstäckande företag. Vi har öppna utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö och genomför företagsintern utbildning över hela Sverige

Du når oss på telefon 08-410 40 650 eller maila till: info@advantumkompetens.se

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden