Specialist

VAD ÄR NYCKELN TILL FRAMGÅNG I SPECIALISTROLLEN?

Som specialist kan du ha många olika roller och uppdrag. Kanske arbetar du inom IT, Ekonomi, Marknad eller Tekniksidan. Rollen kan se olika ut men i många specialistroller är nyckeln en stark kommunikativ förmåga. Du har kunskap som många andra behöver ha eller andra kan behöva förstå det som du förstår. Du behöver nå ut till och kommunicera på ett starkt sätt med andra. Vill du se en tydlig beskrivning av vilka kompetenser som ofta behövs i en specialistroll?  Gå in här och gör din Kompetensanalys och se vilka kompetenser som du saknar eller behöver bygga på.

Det börjar med självinsikt

Att bli stark i att kommunicera med andra börjar med att förstå sig själv. Att ha självinsikt i egna drivkrafter och beteenden gör det lättare att interagera med andra. Du kan i våra olika program också gå på djupet i att få feedback från andra och förstå dina beteendemönster under press. THE är ett sådant program likväl som UGL. Genom att planera och leda dig själv bättre kan du också jobba med bättre framförhållning och att bygga upp en arbetssituation som är mer hållbar. Välj ett eller flera program och bygg på över tid.

Personlig utveckling 1

Självledarskap
2 dgr
Effektiv kommunikation
2 dgr

Personlig utveckling 2

THE - The Human Element
5 dgr
UGL – Utveckling grupp och ledare
5 dgr

Bygg på din verktygslåda

Vi har flera olika program där du som specialist kan bygga på den kommunikativa verktygslådan. Har du rollen som utbildare, coach och ska informera om det som du kan – då är program som Praktisk pedagogik och Presentationsteknik 1 – Grund bra grundkurser. Behöver du förankra och få in synpunkter tillbaka så ger Att leda och facilitera workshops de tekniker och metoder du behöver. 

Att föra fram budskap

Presentationsteknik 1

2 dgr
Presentationsteknik 2

2 dgr

Att lära ut kunskap

Praktisk pedagogik

2 dgr

Att engagera

Att leda och facilitera workshops

2 dgr
Leda i förändring

2 dgr

Kompetensanalys

Vill du ha mer specifik rådgivning, slå oss en signal så skapar vi en personlig utvecklingstrappa anpassad till just din roll. Gör din Kompetensanalys här – eller bolla dina utmaningar med oss så får du med vändande mail förslag till just din personliga utveckling. Helt kostnadsfritt.

Referenser

Under årens lopp har vi utbildat 10 000 tals specialister. Det finns många lovord och framgångssagor. Ta en titt på vår sida för referenser så kan du läsa några av de senaste. Vill du prata med någon tidigare kursdeltagare så går det förstås också bra.

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden

    Vill du veta mer om företagsanpassad utbildning?

    Vi erbjuder både våra befintliga utbildningar samt skräddarsydda utbildningar – anpassade utifrån era behov. 

    Boka ett förutsättningslöst möte för att se om ett skräddarsytt upplägg kan vara ett bra alternativ för er.

      Jag vill ha mötet digitalt/fysiskt*