Medarbetare

VAD ÄR NYCKELN TILL FRAMGÅNG I MEDARBETARROLLEN?

Som medarbetare har du även andra roller. Kanske är du chef, specialist, projektledare, kundrådgivare eller tekniker. Bara för att nämna några. Rollen som medarbetare är kärnan i alla andra roller där man kan se ett antal kompetenser, oavsett annan roll och befattning. Kompetenserna kan sägas ge grundförutsättningar i att lyckas på en arbetsplats, i sitt uppdrag och tillsammans med andra. Här finns såväl kommunikation, stresshantering och egen planering med som baskompetenser. Gå in här och gör din Kompetensanalys och se vilka kompetenser som du saknar eller behöver bygga på.

Det börjar med självinsikt

Kommunikation och interaktion med andra är nycklar i ett effektivt team. Att förstå sig själv och sina beteendemönster och ha självinsikt om egna drivkrafter gör det enklare att också förstå och kommunicera med andra. Du kan gå ett eller flera program över tid. Vill du stärka din kommunikativa förmåga är programmet Effektiv kommunikation en god portion självinsikt på bara två dagar. Självledarskap ger sedan hela verktygslådan för att också få en hållbar arbetssituation över tid och att vara stark kugge i det egna teamet.

Personlig utveckling 1

Självledarskap
2 dgr
Effektiv kommunikation
2 dgr

Personlig utveckling 2

THE - The Human Element
5 dgr
UGL – Utveckling grupp och ledare
5 dgr

Kompetensanalys

Vill du ha mer specifik rådgivning, slå oss en signal så skapar vi en personlig utvecklingstrappa anpassad till just din roll. Gör din Kompetensanalys här – eller bolla dina utmaningar med oss så får du med vändande mail förslag till just din personliga utveckling. Helt kostnadsfritt.

Referenser

Under årens lopp har vi utbildat 10 000 tals medarbetare. Det finns många lovord och framgångssagor. Ta en titt på vår sida för referenser så kan du läsa några av de senaste. Vill du prata med någon tidigare kursdeltagare så går det förstås också bra.

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden

  Vill du veta mer om företagsanpassad utbildning?

  Vi erbjuder både våra befintliga utbildningar samt skräddarsydda utbildningar – anpassade utifrån era behov. 

  Boka ett förutsättningslöst möte för att se om ett skräddarsytt upplägg kan vara ett bra alternativ för er.

   Jag vill ha mötet digitalt/fysiskt*

   Sätt din plan för hösten

   Gör en gratis Kompetensanalys™

   Få personlig rådgivning och förslag på utvecklingstrappa för din roll – helt kostnadsfritt!