HR och beställare

Vilka utmaningar står du inför?

Som HR-ansvarig eller beställare för andra av kompetensutveckling har du en avgörande roll för att få andra att lyckas ännu bättre. Rollen kan se olika, en ren chefsroll eller en mer utpräglad HR-roll ut men ditt fokus är att stötta andra i sin utveckling. För det så kan du behöva en hel del kompetens. Vi har såväl verktyg som utbildningar för dig som utvecklar andra. Vill du se olika rollbeskrivningar så kan du använda våra analyser för att snabbt själv skatta och inventera kompetens.  Gå in här och se våra Kompetensanalyser.

Det börjar med rätt analys

Effektiv kompetensutveckling börjar med att göra rätt analys av nuläget. Våra kompetensanalyser ringar in baskompetenser i olika roller och finns för flera roller än de du ser på vår hemsida så kontakta oss så hjälper vi till med fler analyser. Analyserna kan med fördel även användas på gruppnivå och inför ledarprogram eller andra utvecklingsinsatser. Då kan det vara bra att ta ett möte med oss så hjälper vi gärna till att bolla kring mer anpassade förslag.

Be oss om ett förutsättningslöst möte så tar vi till mötet även med vår Kompetensanalys organisation som ger en bredare bild av läget.  Fler tips på hur du kan lösa dessa utmaningar delar vi gärna med oss av på nästa möte. Kontakta oss på info@advantumkompetens.se och föreslå en tid som passar dig. 

UTBILDNINGAR KRING KOMPETENSFRÅGOR

Att ha grundkunskap i både strategisk kompetensutveckling, analys av behov och skapande av lösningar för att utveckla kompetens är nyckeln i många både chefs- och HR-roller. Våra program ger dig grundverktygen för att säkerställa såväl effekt av insatser som långsiktig och strategisk planering. Våra webbinarier ger dig löpande specialkunskap inom olika ämnen kopplat till kompetensutveckling. Som Kompetensparter har du fler verktyg och kan komma åt vårt bibliotek.

Specialutbildningar inom HR

Arbetsmiljö för chefer
2 dgr
Diplomerad Kompetensutvecklare
10 dgr
Rekrytering och intervjuteknik
1 dgr
Strategisk kompetensförsörjning
2 dgr
Chefens roll som kompetensutvecklare
1 dag

Kompetensanalys

Vill du ha mer specifik rådgivning, slå oss en signal så skapar vi en personlig utvecklingstrappa anpassad till just din roll. Gör din Kompetensanalys här – eller bolla dina utmaningar med oss så får du med vändande mail förslag till just din personliga utveckling. Helt kostnadsfritt.

Referenser

Under årens lopp har vi utbildat 10 000 tals i HR positioner. Det finns många lovord och framgångssagor. Ta en titt på vår sida för referenser så kan du läsa några av de senaste. Vill du prata med någon tidigare kursdeltagare så går det förstås också bra.

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden

  Vill du veta mer om företagsanpassad utbildning?

  Vi erbjuder både våra befintliga utbildningar samt skräddarsydda utbildningar – anpassade utifrån era behov. 

  Boka ett förutsättningslöst möte för att se om ett skräddarsytt upplägg kan vara ett bra alternativ för er.

   Jag vill ha mötet digitalt/fysiskt*

   Sätt din plan för hösten

   Gör en gratis Kompetensanalys™

   Få personlig rådgivning och förslag på utvecklingstrappa för din roll – helt kostnadsfritt!