Chef och ledare

Vilka utmaningar står du inför?

Som chef eller ledare i ett team har du många uppgifter och ett stort ansvar. Rollen kan se olika ut men ditt fokus är att med de personer du har i ditt team kunna nå de mål som är satta. Vill du se en mer tydlig beskrivning av en chefs- och eller ledarroll? Gå in här och gör din Kompetensanalys och se vilka kompetenser som du saknar eller behöver bygga på.

Det börjar med självinsikt

Du kan ha olika behov och utmaningar i din roll, men alla roller börjar med självinsikt. Ju mer du kan styra och leda dig själv, känner dina styrkor och svagheter och är trygg i dig själv- desto lättare kan du vara en trygg ledare för andra. Våra fem program för att utveckla det egna ledarskapet har olika längd och innehåll. Välj ett eller flera program och bygg på över tid.

Personlig utveckling 1

Självledarskap
2 dgr
Effektiv kommunikation
2 dgr

Personlig utveckling 2

THE - The Human Element
5 dgr
UGL - Utveckling grupp och ledare
5 dgr

Utöka din verktygslåda

Vi har fyra olika basprogram för olika typer av ledarroller. Du kan självklart bygga ihop dessa basprogram till en egen personlig utvecklingstrappa. Fråga oss om vägledning och skicka gärna in din Kompetensanalys så får du ett gratis förslag med flera steg med vändande mail. Kostnadsfritt.

Projektledare

Ny som projektledare


3 dgr

Teamledare

Ledarskap för teamledare


3 dgr

Ny chef

LEDARSKAP 1
Ny som chef


3 dgr

Erfaren chef

LEDARSKAP 4
Transformerande ledarskap

2 dgr

Lär dig mer om att leda andra

När du har grunden i ditt ledarskap är det klokt att bygga på kompetens kring att kommunicera och leda andra. Här finns flera program som kan vara aktuella i såväl samtalsmetodik som verksamhetsstyrning men nedan tre program ger en bra grund för att både skapa effektivitet och tydlighet i teamet – och få andra att växa. Se fler program här.

Få andra att växa

LEDARSKAP 2 - Effektiva team
2 dgr
LEDARSKAP 3 - Coachande ledarskap
2 dgr
LEDARSKAP 5 - Leda chefer och ledningsgrupper
2 dgr

Kompetensanalys

Vill du ha mer specifik rådgivning, slå oss en signal så skapar vi en personlig utvecklingstrappa anpassad till just din roll. Gör din Kompetensanalys här – eller bolla dina utmaningar med oss så får du med vändande mail förslag till just din personliga utveckling. Helt kostnadsfritt.

Referenser

Under årens lopp har vi utbildat 10 000 tals chefer och ledare. Det finns många lovord och framgångssagor. Ta en titt på vår sida för referenser så kan du läsa några av de senaste. Vill du prata med någon tidigare kursdeltagare så går det förstås också bra.

Ladda ner broschyr

Fyll i formuläret nedan så får du vår broschyr skickad till din mail.

  Nyhetsbrev

  Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden

   NYHET! KURSKATALOG HT23

   Vi erbjuder öppna och skräddarsydda
   utbildningar inom ledarskap, att leda sig själv, kommunikation, pedagogik och HR.

   Se hela vårt utbud och bläddra i kurskatalogen direkt på skärmen!