ENKEL KOMPETENSANALYS MED FÄRDIGA PROFILER

Nu kan du på kort tid få fram ett resultat över var kompetensen finns och/eller brister i kompetenser för dina ledare och medarbetare.

Vårt elektroniska analysstöd ger dig en nulägesbild över ett 40-tal kompetenser i ledarrollen och ett 25-tal generella kompetenser i medarbetarrollen. Våra färdiga analyser och roller är klara att använda redan idag! Det enda du behöver är ett inlogg samt att skicka ut ett mail med en instruktioner till de medarbetare som du vill ska göra analysen. Rapporten får du sedan direkt i systemet på individ- grupp- och företagsnivå. Kan det bli enklare? Vi har även kompetensanalyser för HR-rollen och projektledarrollen.

Vår tanke är att du snabbt ska kunna få fram ett nuläge, hitta ett mönster i de eventuella kompetensbrister som finns och kunna göra kopplingar till utvecklingssamtal och kompetensinsatser. Du ska kunna jobba på ett enkelt sätt med dessa frågor både vid enstaka insatser eller löpande över flera år och följa utvecklingen. Vårt verktyg ger dig alla dessa möjligheter utan att du själv behöver sätta upp alla kompetenser och strukturer från grunden. Det spar både tid och pengar.

Hör av dig med antal intresserade för prisinformation. Priset varierar utifrån hur många ni är och vilka roller som är aktuella att göra analysen på. Men det rör sig om några hundralappar per person vilket är väl investerade pengar för den information du snabbt får fram.

Jag är intresserad av Advantum Kompetens färdiga kompetensanalys!

Exempel på en av grupprapporterna ser du nedan.ledaranalys_webb_resultat

Du kan också anpassa ett skräddarsytt analysverktyg genom att bygga på med egna kompetenser. Hör av dig för intresse så tittar vi på ett upplägg och ger prisförslag.

Jag är intresserad av att anpassa ett eget analysverktyg!


Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Visa kommentarer

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden