E-learning

På flera av Advantum Kompetens klassrumsträningar ingår också en e-learning utbildning.

Via Kompetens Express (systerbolag till Advantum Kompetens) kan du som organisation även köpa webblicenser till fristående e-learningkurser inom ledarskap och kommunikation. Du kan också köpa loss dessa produktioner och lägga i eget LMS (Learning Management Systems). Flera av e-kurserna finns att få både på svenska och engelska. Kontakta oss här om du önskar få gratis demo, offert eller mer information.

Årshjulet för chefer

Vi har skapat årshjulet för chefer- de 10 viktigaste e-kurserna som hjälper dig att planera arbetet målmedvetet inom din organisation för chefens roll.

Blended e-learning

Med utgångspunkt i e-kurser bygger vi sen på med andra metoder som workshopmaterial, handlingsplaner och live-sända pass .

Chefsbiblioteket

Utbildningarna ligger i en portallösning i molnet. Med ett enkelt inlogg via webben kan du vara igång samma dag.

Arbetsmiljö- chefens ansvar – 2 delar

En grundutbildning i två delar som tar dig igenom såväl lagar och regler som arbetssätt och metodik kring det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Arbetsmiljö för medarbetare

En utbildning för alla anställda som skapar förståelse för vad arbetsmiljö är och hur den påverkar alla på arbetsplatsen

Att leda i förändring

En utbildning med verktyg och tips till dig som står inför att driva förändringsprojekt.

Att leda och arbeta på distans

Att arbeta på distans har speciella utmaningar. Vi ser inte varandra – i alla fall inte på det sättet som en fysisk miljö möjliggör. Vi får inte samma kontaktytor och kan tappa en del av vi-känslan. Utbildningen ger dig värdefulla insikter och tips- oavsett du är ledare eller gruppmedlem.

Chefens roll som kompetensutvecklare

Utbildningen ger insikter och kunskaper och ger deltagaren förståelse för lärprocessen och den lärandets psykologi likväl som hur man själv kan arbeta aktivt för en lärkultur och mer tydligt stärka det dagliga långsiktiga lärandet.

Coachande ledarskap

Denna utbildning tar dig igenom synsätt, förhållningssätt och metoder för chefer och ledare att agera mer coachande.

Digitala Chefsskolan – tre delar

En utbildning för såväl nya som erfarna chefer med behov av att säkra kunskapen i chefsled. Bli bättre på att leda dig själv, leda andra och leda verksamheten.

Effektiva möten

Lär dig grunderna i effektiva möten med vår e-learning. Få både tips, övningar och korta filmföreläsningar om en bättre styrning och effektivitet i möten.

Effektivt lärande

Utbildningen ger insikter och kunskaper och ger deltagaren förståelse för lärprocessen och den egna psykologin likväl som hur man själv kan ta större ansvar för och arbeta aktivt för lärande i vardagen.

Feedback och feedbackkultur

Aktiv feedback gör att både människor och organisationer utvecklas och därigenom blir både arbetsklimat och resultat bättre- lär dig teknik och synsätt när det kommer till konstruktiv feedback.

Handleda och utveckla andra

Den här utbildningen handlar om att leda och utveckla lärande och ger dig pedagogiska tips och metoder för hållbar inlärning.

Ledarskap i utmanande tider

Det här är en utbildning som tar dig med på en genomgång av tankar och synsätt som kan vara bra att stärka i tider när utmaningarna är större.

Lönesamtal

Den här utbildningen lär dig hur du kan utföra lönesamtal på bästa sätt. Genom korta filmföreläsningar går vi igenom samtalsstrukturen och ger tips på vad du bör tänka på inför, under och efter samtalet, både i rollen som chef och som medarbetare.

Målstyrning

I den här utbildningen får du grunderna i målstyrning och att skapa resultat hela vägen i mål. Tanken är att skapa insikter och stöd för både chefer, HR och medarbetare.

Personlig effektivitet

Lär dig grunderna i personlig effektivitet med vår e-learning. I tio kapitel får du både tips, övningar och korta filmföreläsningar om hur du hittar en bättre balans i din egen vardag.

Presentationsteknik

Lär dig grunderna i presentationsteknik och retorik med vår e-learning. I tio kapitel får du både tips, övningar och korta filmföreläsningar.

Serviceskolan

Att starkt kundbemötande hänger samman med såväl försäljning som kundlojalitet är inget tvivel om.  I 16 delar finns nu möjligheten att under några timmar träna kundservice och bemötande.

Självledarskap

Konsten att lyckas på jobbet! Bli mer effektiv på jobbet genom att lära känna och leda dig själv bättre.

Skriva klarspråk

Den här utbildningen ger dig vägledning i hur du bäst skriver en text som är tillgänglig för alla och som säkerhetsställer att rätt budskap når fram, oavsett mottagare.

Svåra samtal

Du får i denna utbildning insikt och verktyg att hantera chefens lite svårare samtal. Genom korta samtalsexempel får du se både lyckade och mindre lyckade metoder.

Kompetens express

Bolla dina idéer med oss

Vi gör anpassningar av våra färdiga produktioner så att du får in såväl logga som egna dokument. Eller tar bort och lägger till delar så att du får exakt det du behöver.

Vi gör förstås även produktioner inom andra ämnen om du vill. Varför inte skapa större effektivitet i introduktions-processen men korta e-learningpass i tillägg till möten och genomgångar. Eller paketera specialisters kunskap så att kunskapen finns kvar om någon slutar. Fråga oss och bolla idéer om hur vi kan effektivisera och skapa e-moduler för just dina behov.

info@kompetensexpress.se

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden

    Vill du veta mer om företagsanpassad utbildning?

    Vi erbjuder både våra befintliga utbildningar samt skräddarsydda utbildningar – anpassade utifrån era behov. 

    Boka ett förutsättningslöst möte för att se om ett skräddarsytt upplägg kan vara ett bra alternativ för er.

      Jag vill ha mötet digitalt/fysiskt*