Advantum HR – Arbetsrätt och Arbetsmiljö

Advantum HR – Arbetsrätt och Arbetsmiljö

Nu breddar vi vårt utbud med ett nytt affärsområde. Vi har sett att det finns en stor efterfrågan från våra kunder att utbildas och utvecklas inom arbetsmiljö och arbetsrätt. Att ha rätt kunskap inom dessa områden är en grundförutsättning för att skapa attraktiva och trygga arbetsplatser. Vi kan nu erbjuda en rad utbildningar som stärker både chefer och HR i sina kunskaper.


Anette Mårs och Helene Weberyd kommer att leda arbetet med programmen för att hitta de vassaste föreläsarna och de mest aktuella ämnena. De har tidigare arbetat på Edge HR där de under flera år framgångsrikt byggt upp och drivit Edge HR:s utbildnings- och seminarieverksamhet inom arbetsrätt, arbetsmiljö och HR. De har även varit med och skapat Passion HR och HR goes Digital – två av HR- branschens största events.

"Vi är väldigt glada att få vara med på Advantum Kompetens tillväxtresa. Det känns otroligt spännande att få starta upp ett nytt affärsområde och bidra med vår kompetens och erfarenhet".

Vi på Advantum Kompetens känner oss stolta och glada över att de nu tar sig an utmaningen att bygga upp en verksamhet som kompletterar det kursutbud som vi idag erbjuder för chefer, HR och medarbetare i kommunikation och ledarskap. Med det här affärsområdet i tillägg så får vi ett ännu mer komplett utbud. Vår ambition är att vara det självklara valet för chefer och HR när det gäller påfyllnad av kompetens inom näringslivet i dessa delar.

Vill du veta mer om Advantum HR? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Kontakta mig helst via

Se våra kurser inom HR, Arbetsmiljö och Arbetsrätt

Några av våra kursledare

Malin Ung

Malin Ung har en bred erfarenhet av att utbilda och arbeta med kompetens- och personalfrågor i olika företag och branscher i mer än 20 år.

Louise D’Oliwa

Louise D’Oliwa är advokat och innehavare av advokatbyrån D’Oliwa. Louise arbetar främst med arbetsrätt och kommersiell hyresjuridik.

Jenny Hellberg

Jenny Hellberg är advokat och partner på Elmzell Advokatbyrå som är Sveriges största advokatbyrå specialiserad på arbetsrätt och HR-juridik.

Milla Jonsson

Milla Jonsson har arbetat i många år som utbildare och konsult inom området arbetsmiljö och arbetsrätt.

Tommy Iseskog

Tommy Iseskog är en av Sveriges främsta arbetsrättsexperter och är verksam som författare, konsult och föreläsare inom  arbetsrättsområdet.

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden