Träningsläger Presentationsteknik

För dig som redan har grunderna i presentationsteknik och retorik erbjuder vi ett ”träningsläger” på en dag. En utbildningsdag där du har med dig en förberedd presentation och jobbar framför en mindre grupp och även får dina presentationer inspelade på video.

Kursen är fokuserad på att ge feedback och återkoppling, göra övningar som stärker din förmåga att få fram dina bästa sidor och personlighet i samband med en presentation. Fokus ligger på att bli stark på ”scenen” och i ditt ledarskap i rummet även om feedback också ges på struktur och innehåll.

En aktiv dag för dig som kommit en bit på väg men som känner att du kan utvecklas vidare. Du tar med dig en förberedd presentation, någon allmän eller en specifik som du kommer att framföra och vill träna extra på.

Har du inte grunderna i presentationsteknik och retorik sedan tidigare så går träningsdagen bra att koppla samman med vår e-learning i Presentationsteknik. Utbildningen är en utmärkt förberedelse där du får alla delar med dig i en repetition och genomgång som du sedan tränar på.

Här kan du läsa mer: E-learning Presentationsteknik

Utbildningens innehåll

  • Att få en tydlighet i budskapet – den röda tråden
  • Att ha en stark utstrålning och scen – närvaro
  • Att engagera publiken och få kontakt
  • Att hitta det rätta tilltalet och språket
  • Röstteknik och röstövningar
  • Att bemöta invändningar
  • Att stärka budskapet med rätt typ av bilder

Utbildningens mål

Målet är att du efter dagen ska ha en större trygghet i din roll som presentatör och ha fått konkret feedback på din utvecklingspotential.

Målgrupp

Personer som i sin roll behöver vara starka i sina framföranden för stora eller små grupper och som har grunderna i presentationsteknik/retorik sen tidigare.

Förkunskaper

Grundläggande kunskaper i Presentationsteknik och/eller Retorik är ett krav. Exempelvis E-learning i Presentationsteknik eller liknande utbildning i klassrum eller annan e-learning.

E-learning ingår

Från och med 1 augusti 2016 innehåller alla utbildningar i vårt öppna program en e-learning under 6 månader.

Denna utbildning är lämplig att bygga på med:

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden