Kommunikation: Utvecklingstrappan

Våra utbildningar är uppbyggda i moduler som går att bygga samman till långa utvecklingsprogram. Du kan också välja att gå ett steg i taget och utvecklas i den takt du behöver. Med hjälp av vår Ledaranalys™ får du vägledning om vilken utbildning som passar dig och hur du kan fortsätta din kompetensutveckling över tid. Du kan även höra av dig till någon av våra utbildningsrådgivare som sätter ihop din egen utvecklingstrappa tillsammans med dig.

Visa hela innehållet

Kommunikation

Våra utbildningar inom kommunikation ger dig de redskap du behöver för att bli bättre på att föra ut dina budskap.

Alla har vi någon gång varit med om en riktigt inspirerande talare. En vän eller kollega som alltid lyckas få till och med de tristaste presentationer att kännas intressanta. För att inte säga någon som lyckas få med alla åhörare på båten. En naturbegåvning när det kommer till att kommunicera. Sanningen är att alla kan nå dit! Allt som krävs är lite kunskap och övning.

Våra kommunikationsutbildningar vänder sig till dig som vill ha praktisk träning och trygghet i din roll som kommunikatör.

Med hjälp av en tvådagars utbildning i Presentationsteknik lär du dig bygga presentationer med tydlig struktur från retorikens grunder. Vi tränar praktiska situationer med aktiv feedback och videokamera.

Retorikutbildningen på två dagar ger dig insikter och träning, som gör att du kan använda strukturer och tekniker för att  få en helt annan kraft i nästa presentation.

I vår utbildning i Kommunikation och samtalsmetodik får du en genomlysning av kommunikation och tekniker för att samtala i olika situationer med andra. Du stärker din egen förmåga genom både övningar och feedback samt bygger på din egen självinsikt genom en personlighetsanalys för kommunikationsstilar.

För dig som projektleder finns utbildningen Kommunikation och ledarskap för projektledare som ger dig konkreta verktyg för att kommunicera och leda ett projekt i dess olika faser.

I alla kommunikationsutbildningar jobbar vi praktiskt och verklighetsnära med anknytning till din egen vardag. Våra utbildare har lång erfarenhet i ledande roller och vår pedagogik bygger på mycket egen aktivitet och reflektion tillsammans i gruppen.

Öppen eller företagsanpassad utbildning i kommunikation?

Du kan välja mellan att gå en av våra öppna utbildningar med deltagare från olika organisationer och företag eller skapa en egen grupp tillsammans med dina kollegor på din arbetsplats – en skräddarsydd lösning.

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden