Jobba hos oss

Advantum Kompetens

Advantum Kompetens är ett rikstäckande utbildnings- och konsultföretag inom ledarskap, kommunikation, HR, pedagogik och affärsmannaskap. I dag är vi drygt 40 medarbetare som utvecklar individer och hjälper organisationer att nå sina mål. I Stockholm, Göteborg och Malmö erbjuder vi öppna utbildningar och vi genomför företagsinterna utbildningar och konsultuppdrag över hela Sverige. Våra kunder är allt ifrån den lokala organisationen till internationella koncerner.

_________________________________________________________

Junior ACCOUNT MANAGER – UTBILDNINGSRÅDGIVARE på deltid

Vi söker just nu ett 10-tal förmågor som vill lära sig sälj- och marknadsföring och stärka sitt CV. Din roll är att kontakta potentiella kunder, diskutera utbildningsbehov och sälja våra öppna utbildningar. Vi riktar oss till dig som är ambitiös och målinriktad, snabb på att lära nytt och som vill satsa på en karriär inom försäljning och marknadsföring. Du startar deltid, med en visstidsanställning där målet är att den skall övergå till fast anställning till hösten.

Du kommer att få en ”onboarding” som gör att du snabbt kommer in i rollen. Och du kommer få en gedigen säljträning som ger dig ett diplom och verktyg för framgångsrik försäljning. Träningen består av praktiskt inskolning i arbete och 7 utbildningsdagar under dina första 6 månader. En omfattande träning som ger dig många fördelar i din fortsatta karriär. I rekryteringsprocessen ingår också en DISC-analys som du får resultat av och som ger dig stark självinsikt och möjligheter att utvecklas som person.

Läs mer om Advantum Kompetens här

Läs mer om rekryteringsprocessen och ansök här

Vårt kontor finns centralt i Stockholm. Onboarding startar måndagen den 3:e april 2017.

meeting

_________________________________________________________

UTBILDARE

För närvarande söker vi inte aktivt efter nya utbildningskonsulter men vi är alltid intresserade av att komma i kontakt  med  personer för eventuella framtida samarbeten. Du skall ha kommit en bra bit i din konsult- och utbildarkarriär och driva din egen verksamhet. Du har genomfört många framgångsrika uppdrag och får återkoppling från dina kunder att dina utbildningar ger avtryck och skapar resultat. Vi förutsätter att du också kan utbilda på engelska.

Vill du veta mer så ringer du till Linda Bergström – vår konsultansvariga.

Tel: 0730-68 43 22

Du kan också maila direkt till:linda.bergstrom@advantumkompetens.se

Nyhetsbrev

Ta del av våra utbildningar, tips och erbjudanden